Αντιπροσωπείες - Εισαγωγές

Ιθώμης 6, Χαλάνδρι - Αθήνα
Tηλέφωνο: 2106715510, 2117007269 Fax: 2106542877
Email: info@ecofer.gr
facebook instagram youtube
ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΙΣΙΝΑΣ AQUALINK TRi ΤΗΣ ZODIAC
ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΙΣΙΝΑΣ AQUALINK TRi ΤΗΣ ZODIAC
 
O αυτοματισμός AQUALINK TRi της ZODIAC προσφέρει αποτελεσματικό και προσαρμοσμένο έλεγχο ολόκληρου του συστήματος της πισίνας.

Όλος ο εξοπλισμός συνδέεται στο AQUALINK TRi συγκεντρώνοντας όλες τις πληροφορίες του συστήματος προσφέροντας τις παρακάτω δυνατότητες :
  • Έλεγχο του συστήματος θέρμανσης της πισίνας ( αντλία θερμότητας , εναλλάκτη ή θερμαντήρα ) ανεξάρτητα από τον κατασκευαστή.
  • Έλεγχο του φωτισμού της πισίνας
  • Έλεγχο του συστήματος καθαρισμού της πισίνας
  • Πλήρη έλεγχο του κυκλώματος νερού της πισίνας ( φιλτράρισμα , έλεγχος αντλίας νερού , χλωρίωση , pΗ κτλ )

Όλες οι παραπάνω λειτουργίες πραγματοποιούνται μέσω ενός ενσύρματου χειριστηρίου με LCD οθόνη με μενού 8 γλωσσών.
Χρησιμοποιώντας το AQUALINK TRi μπορείτε με ευκολία να προγραμματίσετε πλήρως όλες τις λειτουργίες του συστήματος της πισίνας σας και να απελευθερωθείτε από καθημερινές διαδικασίες όπως ο καθαρισμός ή η επεξεργασία του νερού.

Επιπλέον το AQUALINK TRi συνοδεύεται με το κιτ απομακρυσμένης πρόσβασης iAquaLink το οποίο συνδέεται ασύρματα με το rooter του υπολογιστή σας.Έτσι μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε πρόσβαση στο σύστημα της πισίνας από όπου κι αν βρίσκεστε μέσω Smart Phone & TABLET ( Windows , IOS ή ANDROID ) ή από PC & MAC . 

Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ελέγξετε απόλυτα τη λειτουργία της πισίνας σας από όπου κι αν βρίσκεστε καθορίζοντας εσείς όλες τις παραμέτρους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Web design & SEO Marinet